INTRODUCTIE

Op zondag 9 en maandag 10 juni 2019 gaat een lang gekoesterde droom in vervulling van het Nederlands Blazers Ensemble! In samenwerking met het Zuiderstrandtheater in Den Haag gaat het eerste NBE-festival het daglicht zien: Anywhere The Wind Blows. Bedacht en gespeeld door NBE samen met geweldige artiesten van heinde en verre. Een feest van veelkleurige, elancholische en verrassende klanken. Over hier en daar, over heimwee en thuis, over komen en gaan, over vroeger en nu en over wat de toekomst brengen zal: hopelijk meer vertrouwen in het vreemde en verwondering over het vertrouwde.

Welkom bij hét nieuwe festival Anywhere The Wind Blows. Divers én inclusief! Inclusief muziek én publiek uit alle windstreken. Inclusief sterren van wereldklasse als Agraf, Kalben en de blazers van het NBE. Inclusief een kleurrijke mix van klanken, beelden, geuren en smaken. Inclusief 7 podia, films en foodtrucks van overal. Waar je samen zingt, danst, proeft, lacht, viert, beleeft en… geniet! Van het beste, leukste en lekkerste van heinde en verre. Met je vrienden, familie en je buren. Met open oren en armen. Dus kom lekker aanwaaien & uitblazen!

Bestel nu uw kaarten online

ANYWHERE THE WIND BLOWS FESTIVAL

PROMOTIE VIDEO

ANYWHERE THE WIND BLOWS FESTIVAL

ARTIESTEN

ANYWHERE THE WIND BLOWS FESTIVAL

TICKETS & PRIJZEN

ZONDAG 9 JUNI

VAN 15:00 TOT 0:00.

NORMAAL: € 29,95

UITPAS: 27,00

JONGEREN TOT 27 JAAR: € 10,00

 

MAANDAG 10 JUNI

VAN 15:30 TOT 0:00.

NORMAAL: € 29,95

UITPAS: 27,00

JONGEREN TOT 27 JAAR: € 10,00

 

PASSE PARTOUT

MAANDAG 9 & ZONDAG 10 JUNI

VAN 15:30 TOT 0:00.

NORMAAL: € 49,95

UITPAS: €47,00

JONGEREN TOT 27 JAAR: € 20,00

 

ANYWHERE THE WIND BLOWS FESTIVAL

ROUTE

Bereikbaarheid

Met de auto naar het Zuiderstrandtheater

De in- en uitgang van het parkeerterrein bevinden zich nu aan de Hellingweg, te bereiken via de Kranenburgweg (dus aan de noordkant van het Verversingskanaal). U kunt het beste navigeren op Hellingweg om op het parkeerterrein te komen.

Met de fiets naar het Zuiderstrandtheater

De toegangsroute naar het Zuiderstrandtheater is per direct gewijzigd. Fietsers raden wij aan via de Houtrustweg te rijden. Deze route is rustiger dan de Kranenburgweg, die nu de aanrijroute voor auto’s is geworden. De fietsenstalling vindt u naast het theater.
cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail