Route

Bereikbaarheid

Met de auto naar het Zuiderstrandtheater

Zuiderstrandtheater
Houtrustweg 505
2583 WB Den Haag
per auto: navigeer op Hellingweg ivm nieuwe aanrijroute

Let op: de aanrijroute is gewijzigd. De in- en uitgang van het parkeerterrein bevinden zich aan de Hellingweg, te bereiken via de Kranenburgweg. Als u met de auto naar het Zuiderstrandtheater komt, kunt u het beste navigeren op Hellingweg om bij het parkeerterrein te komen.

Met de fiets naar het Zuiderstrandtheater

De toegangsroute naar het Zuiderstrandtheater is per direct gewijzigd. Fietsers raden wij aan via de Houtrustweg te rijden. Deze route is rustiger dan de Kranenburgweg, die nu de aanrijroute voor auto’s is geworden. De fietsenstalling vindt u naast het theater.

Met het OV naar het Zuiderstrandtheater

Bus 22 rijdt niet meer langs het Zuiderstrandtheater! De nieuwe bus 28 rijdt vanaf CS via het centrum naar het Zuiderstrandtheater.

Stadsbus 22 (HTM)
Bus 22 stopt niet meer bij het Zuiderstrandtheater. Bezoekers die met bus 22 reizen kunnen bij de halte Statenlaan overstappen op onze gratis pendeldienst.
Stadsbus 28 (HTM)
Bus 28 rijdt van CS naar het Zuiderstrandtheater. In de avond 2x per uur. Plan uw reis op https://www.htm.nl/ 
Bekijk hier de pdf van bus 28 CS naar Zuiderstrandtheater.
Bekijk hier de pdf van bus 28 Zuiderstrandtheater naar CS (s’avonds tussen 22.00 en 23.00 uur op voorstellingsavonden 4x per uur)

Twee elektrische shuttles rijden rondom voorstellingen gratis in een pendeldienst van en naar het Zuiderstrandtheater. U kunt opstappen op een vast punt vóór benzinestation BP Statenlaan, dichtbij halte Statenlaan (tram 11), halte Van Boetzelaerlaan Noord (tram 16) en halte Statenlaan (bus 22). U herkent de shuttles aan de Zuiderstrandtheaterlogo’s.

cool good eh love2 cute confused notgood numb disgusting fail